Prijswinnaars fotowedstrijd Kiek Eext

EEXT

Kiek Eext is een initiatief van een aantal inwoners uit Eext, dat als doel heeft culturele activiteiten in Eext te organiseren.

De eerste activiteit was een fotowedstrijd onder inwoners en ex-inwoners van Eext met als thema: “wat is voor jou typisch Eext”. Aan de wedstrijd was tevens een fotoproject verbonden met de kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool in Eext. Deze fotowedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Stichting Groene Kruis Gieten-Eext.

Zaterdag 8 april vond de prijsuitreiking plaats in Galerie Het Blauwe Schaop in Eext, waar ook de ingezonden foto’s zijn tentoongesteld. De prijzen werden gewonnen door (groep 7 en 8): Nina Kruit (1e), Merel Enting (2e) en Rune Krol (3e) en (volwassenen): Klaas Schipper (1e), Renée Merkestijn (2e) en Monique Wichers (3e). De expositie is nog te zien op 15, 16, 22 en 23 april, telkens van 14.00 tot 17.00 uur. Adres galerie: Gieterstraat 3, Eext.

Onderschrift foto: echtgenote Linda van winnaar Klaas Schipper (links) ontvangt de prijs uit handen van commissielid Hilje Schuiling. Links op de achtergrond de winnende foto. Foto G. Hilbrands


Auteur

Redacteur