Enzo Knol bezoekt 'n Boel Plezier Assen

Assen

De Jeu des Boules Vereniging 'n Boel Plezier, in het Asser bos heeft Goede Vrijdag weer haar traditionele Mini-Maxitoernooi gehouden. Dit betekent dat iemand beneden de 18 jaar speelt met iemand boven de 18 jaar. Bijvoorbeeld een opa of oma met zijn of haar kleinkind.

Er waren 35 koppels die om de prijs moesten boulen. Eerste prijs: Egbert Muggen met zijn kleindochter Astrid Muggen, tweede prijs: Luna van Linde speelde samen met RicardoChiriatti.

Enzo Knol

De feestvreuge bereikte zijn hoogtepunt toen Enzo en Milan Knol op het speelveld kwamen. Er was geen houden aan. Alle kinderen stopten met het spelen om een handtekening te vragen. De grootouders van Enzo en Milan, Henk- en Marietje Knol, zijn beide fanatieke boulers bij “N Boel Plezier te Assen en hebben geregeld dat beide heren deze dag aanwezig waren. Enzo heeft zelf ook een vlog gemaakt van deze dag.You tube, vlognummer 1348.

Auteur

Albert-Jan Garama