De Slingeborgh stuurt paaskaarten nar WZA

Assen

Bewoners, vrijwilligers en medewerksters De Slingeborgh sturen paaskaarten naar kinderen van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA).

Zaterdag 15 april 10.15 tijdens het gezamenlijk koffie drinken, schreven bewoners vrijwilligers en medewerksters bemoedigende woorden aan kinderen van het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Een initiatief van de medewerksters van de dienst passende dagbesteding van Interzorg vestiging De Slingeborgh. Er werd zelf een kaart ontworpen en 30 keer afgedrukt. Er werd onder andere geschreven: ,,Ik hoop dat je snel weer buiten kunt spelen.“ Een reactie van een vrijwilligster in de Slingeborgh “dit vind ik nou een mooi idee.” Vrijwilliger Mark Bouwknegt en activiteitenbegeleidster Henriette Tischler melden zich bij de portier van het WZA om 11.00 uur, die al snel goedkeurend keek en ons vriendelijk door stuurde naar de afdeling waar de kinderen verbleven. De verpleegster die dienst had leek ook blij verrast. Een klein gebaar groot plezier.

Auteur

Albert-Jan Garama