UNICEF jeugdvoorlichters bezoeken basisscholen

Assen

Waarschijnlijk kent u UNICEF en haar inzet voor de rechten van het kind wereldwijd. Wist u ook dat er in deze regio UNICEF voorlichters zijn die gastlessen kunnen en willen geven op basisscholen in Assen en omstreken?

Getrainde jeugdvoorlichters vertellen over een specifiek onderdeel van het werk van UNICEF. Het onderwerp kan verband houden met gezondheid, sport en spel, opvoeding, onderwijs, kinderarbeid, voeding en ondervoeding. In overleg met de leerkrachten willen we graag een passend onderwerp kiezen en zo de gastlessen op een – voor de school - juiste manier invulling geven. De voorlichters kunnen daarbij gebruik maken van filmpjes, spellen en andere leshulpmiddelen, speciaal door UNICEF ontwikkeld. Voor de scholen zijn de gastlessen gratis. Mocht u interesse hebben in een of meerdere gastlessen, aarzel dan niet en stuur een email naar jv.centraaldrenthe@gmail.com. Er wordt dan snel contact met u opgenomen.

Auteur

Albert-Jan Garama