Jeugdleden van BC Assen in de prijzen bij DPC Meteoor 2017

Assen

Drie jeugdleden Lennart Schroot, Patrick Schulte en Sander Boersma van BC Assen hebben 8 april meegedaan met het DPC Meteoor 2017 in Veendam en gingen alle drie met prijzen naar huis.

DPC staat voor Drie Provinciën Circuit. Aan deze toernooien kunnen jeugdleden die al wat meer ervaring hebben altijd meedoen. Tegelijkertijd werden er ook Yonex Kidsgames georganiseerd. Deze zijn uitermate geschikt voor beginnende jeugdbadmintonners. Patrick Schulte en Lennart Schroot werden tweede in de jongensdubbel U17/U19. Daarnaast won Lennart ook nog de beker voor de tweede plek jongensenkel U17. Sander Boersma (12) speelde met Gerben Kruijs van SV Meteoor eveneens in de JD U17/U19 en samen wisten zij de derde plek te bemachtigen. Sander werd ook nog eens tweede in de jongensenkel U15.

Auteur

Albert-Jan Garama