Jarige bibliotheek trakteert: honderd dagen gratis lid

Assen

De bibliotheek in Assen bestaat 100 jaar en dat vieren we met een mooie jubileumactie. Want voor wie nog niet lid is heeft de bibliotheek in de periode van 15 april tot 15 mei een cadeau.

Voor elk jaar dat de bibliotheek bestaat, ontvang je één dag lidmaatschap gratis. Dit levert je maar liefst 25% korting op de abonnementsprijs op. Kortom, wordt lid en vier het 100-jarige bestaan mee! De ‘100 dagen gratis’-actie is geldig voor Basis abonnementen en Groot abonnementen. Bij een Groot abonnement mag je onbeperkt lenen wat je maar wilt. Bij een Basis abonnement is dit beperkt tot 125 stuks per jaar. Naast het lenen van boeken, tijdschriften en meer, kunne leden gratis of met korting meedoen aan verschillende evenementen; zoals de Zinderend Zonnige Zomerworkshops, de Derde Dinsdag en het BoekenFEST.

Actievoorwaarden

De 100 dagen gratis worden aangeboden als 3 maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement van Bibliotheek Assen en geldt bij zowel het Basis abonnement van € 48,00 als bij het Groot abonnement van € 59,50. De actie loopt van 15 april tot 15 mei 2017. Dit cadeautje is verkrijgbaar aan de balie van DNK.

Auteur

Albert-Jan Garama