Macula Cafe Assen

Assen

In Assen op dinsdag 18 april is er weer Macula Cafe Assen. Van 14.00 tot 16.00 uur in Pand 17, Stelmakerstraat 17 in Assen. De entree is gratis en staat open voor iedereen met een gezichtsbeperking of belangstellenden.

Deze middag wordt de Orion Webbox 3 gepresenteerd. Dit is een vernieuwd inovatief hulpmiddel voor blinden en slechtzienden. Wanneer is het bijwonen van de presentatie voor u interessant? Wanneer de letters in het boek dat je zo graag wilt lezen of in de krant te klein zijn geworden om telezen, ook met een loep. Wanneer je graag naar de radio luistert (maar niet steeds naar dezelfde zender!) Wanneer je met je neus bijna op de televisie zit en toch de ondertitels niet kunt lezen. Wanneer je graag op de hoogte wilt blijven van wat er in de wereld gebeurt. Wanneer je graag zelfstandig de genoemde functies wilt kunnen blijven bedienen. Als je knoppenangst hebt en er daarom niet durft aan te beginnen? Zoek dan niet verder...... Dan is de Webbox precies wat u zoekt! Grrag even aanmelden bij Frans Strijjk via fstrijk@home.nl of bel 0592-372168.

Auteur

Albert-Jan Garama