Paasfeest Duurzaamheidscentrum Assen

Assen

Duurzaamheidscentrum Assen heeft maandag 17 april (Tweede Paasdag) van 11.00 tot 16.00 uur, een inloopactiviteit voor jong en oud. Deelname is gratis.

Nog even en dan is het zo ver: de paashaas heeft weer eieren verstopt. Dit jaar is er zelfs een gouden ei verstopt, wie deze tevoorschijn haalt, maakt kans op een prijs. Naast het eieren zoeken op een verantwoorde en duurzame manier, kunnen kinderen zich ook laten schminken, knutselen en met de paashaas op de foto.

Tentoonstelling

Meer weten over eieren? Bezoek dan de speciale tentoonstelling die samen met het Wereld Natuur Fonds tot stand is gekomen. Deze laat zien welk soorten eieren er allemaal zijn. In alle kleuren en maten! Wist je dat niet alleen vogels eieren leggen? In het Duurzaamheidscentrum is altijd wat te doen. Zo draaien er regelmatig films over natuur en duurzaamheid en is er op dit moment een tentoonstelling over de wolf. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Ook als er geen georganiseerde activiteiten zijn, liggen er verschillende speurtochten en wandelroutes gratis klaar. Foto Mirjam Veltman.

Auteur

Albert-Jan Garama