Het Wilde Westen in Assen tijdens de Avond4daagse

Assen

Nog even en dan is het weer zover. Van 16 tot en met 19 mei heeft wandelvereniging ‘ De Zwaluwen’ alweer de 73e Avond4daagse,

Iedere deelnemer kan kiezen tussen 5 of 10 kilometer per avond lopen. Van dinsdag- tot en met donderdagavond beginnen de wandelaars omstreeks 18:00 uur met lopen. Vrijdag om 19:00 uur. We verzoeken alle lopers voor deze tijd aanwezig te zijn. De routeboekjes worden van tevoren uitgedeeld en zijn ook op de website te vinden.

Het Wilde Westen

Op vrijdagavond is er een feestelijke intocht. De groep die op de meest originele manier het thema laat zien wint een bokaal.De wandelaars in de winnende groep krijgen allemaal een vaantje als herinnering. Ook de groepen die op de 2e en 3e plaats eindigen worden niet vergeten. Een onafhankelijke jury beoordeelt de groepen. Tijdens de intocht zorgen de muziekkorpsen voor muziek. Tot en met 12 april kunnen groepen zich online inschrijven via de website. Individuele lopers kunnen zich tot en met 16 mei inschrijven. Daarna kunnen wandelaars zich alleen nog voor 1 dag inschrijven. Alles op www.avondvierdaagse-assen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama