Stadswandeling ‘Assen, back to the sixties’

Assen

Een gids van de Asser Historische Vereniging neemt 13 april deelnemers mee op een wandeling met verhalen over het Assen van de jaren ’60.

De eerste roltrap van Assen bij Thomas Bazaar; de nozems bij cafetaria La Venezia, de roerige TT-nachten…. Luister naar verhalen over verdwenen straten, markante Assenaren en opmerkelijke gebeurtenissen. De start is om 10.00 uur in het Drents Archief met een kopje koffie of thee. Daarna begint de stadswandeling van maximaal een uur. De deelname bedraagt 5 euro, inclusief een kopje of thee. Aanmelden is noodzakelijk via info@drentsarchief.nl of 0592-313523. De stadwandeling wordt ook gegeven op 19 april vanaf 10.00 uur en op 25 april vanaf 14.00 uur. De stadwandeling ‘Assen, back to the sixties’ is onderdeel van Gekleurd Grijs, het cultuurprogramma voor senioren in april. Foto Drents Archief, collectie gemeente Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama