Kick off tennistoernooi in Rolde wederom een succes

Rolde

Op de tennisbanen van TV Rolde werd afgelopen week het Open Kick off tennistoernooi 2017 gehouden.

Aan dit toernooi deden 42 tennissers van verschillende verenigingen uit Drenthe en Groningen mee. Er werd gespeeld in de rubrieken dames en heren enkelspel. Het ging om een actueel rating toernooi. Deelnemers werden op sterkte ingedeeld en speelden meerdere wedstrijden in de poulefase. Door deze nieuwe indeling werden er spannende wedstrijden gespeeld. Voor veel deelnemers was het de laatste speelmogelijkheid voor aanvang van de tenniscompetitie. De wedstrijden werden door de week iedere avond gespeeld. Zaterdag waren de halve finales en zondag stonden de finales op het programma. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van het toernooi en zal het Kick off toernooi volgend jaar herhalen. De volgende spelers werden eerste en tweede in hun categorie: Herenenkel: Poule A: 1. Arjen Anneveldt (ATV Hertenkamp) 2. David Mulder (TV Rolde) Poule B: 1. Ronan Sterenborg (TV Uneswido ) 2. Bert Bloembergen (TV Rolde) Poule C: 1. Erwin Kappen (Zuidlaren TC) 2. Ronny de Heus (GTV van Starkenborgh) Poule D: 1. Rudie Delamore (TC Hefshuizen) 2. Marco Gerritsma (Cream Crackers) Damesenkel: Poule A: 1.Inge van der Velde (GTV van Starkenborgh) 2. Lydia Meijer (TV Borger) Poule B: 1. Jacqueline de Vries (LTC Sla Raak) 2. Anouk Auener (TC Veracket)

Auteur

Albert-Jan Garama