Techniko Warm Wonen Ekehaar

Assen

Techniko Warm Wonen is meer dan een installatiebedrijf: ,,Naast onze vele energiezuinige installaties en handige duurzame toepassingen voor in uw woning of bedrijf, leveren en installeren wij ook keukens, badkamers en is onze unieke showroom ingericht met sfeervolle woonaccessoires."

,,Op zoek naar een heerlijke leef keuken of juist een functionele keuken met de nieuwste aanpakken? Laat u adviseren door Techniko voor uw persoonlijke droomkeuken. Ook helpt Techniko u wanneer u hulp nodig heeft op het gebied van badkamers en sanitair. Met jaren van expertise in installatietechniek is ook de installatie van badkamers ons op lijf geschreven. Naast alle installaties zoals pelletkachels, haarden, cv-ketels, zonnepanelen en meer, kunt u tegenwoordig ook bij Techniko terecht voor woonaccessoires. Met onze woonaccessoires kunt u de definitieve laatste hand leggen aan de inrichting van uw woning." Hoofdstraat 35 Ekehaar. Telefoon 0592-389343.

Auteur

Albert-Jan Garama