FietsenFixer: de mobiele fietsspecialist in Assen

ASSEN

,,Ik ben Julian Siemens, 33 jaar oud. Inmiddels ben ik zestien jaar werkzaam als rijwielhersteller.

Altijd heb ik gedroomd van een eigen fietsenzaak, maar ik wilde iets anders dan een gewone fietsenzaak. Ik wil naar de mensen toe. Daarom: met een kapotte fiets slepen naar een fietsenwinkel hoeft niet meer, de FietsenFixer komt naar u. FietsenFixer beschikt over een bedrijfswagen welke is ingericht als een professionele mobiele werkplaats.”

,,Reparaties, zoals lekke banden, kapotte verlichting, rem- en versnellingskabels, repareren wij ter plekke. Standaard hebben we mee: binnenbanden en buitenbanden, lampen, rem- en versnellingskabels, zadels, pedalen, bellen, snelbinders, sloten, kettingen, remblokjes en diverse andere onderdelen.”

,,Niet iedere reparatie is echter ter plekke uit te voeren, dan nemen we uw fiets mee naar de werkplaats en brengen op afspraak weer terug. U krijgt uiteraard vooraf een indicatie van de kosten. Wij rekenen geen voorrijkosten, wij werken in een straal van maximaal 35 km. rond Assen.”

,,FietsenFixer kan worden ingeschakeld voor technische hulpverlening aan de deelnemers van fietsevenementen. FietsenFixer voert fietschecks uit bij de start, geeft advies en helpt deelnemers veilig op weg. Tijdens de tocht biedt FietsenFixer pechhulp aan de deelnemers. Verder biedt FietsenFixer workshops aan, waarbij op een praktische manier wordt geleerd hoe fiets te onderhouden en eventueel repareren. Steeds meer bedrijven, zorginstellingen of woningstichtingen beschikken over bedrijfsfietsen. Regelmatig onderhoud bij ons voorkomt dat de medewerkers voor verrassingen komt te staan.”

Meer weten? Bel 06-13836009 of vul het contactformulier in op de website voor het maken van een afspraak. Mailen mag natuurlijk ook naar info@fietsenfixer.nl. Of zie www.fietsenfixer.nl.

Eigen foto


Auteur

Redacteur