Hertz brengt een Ode aan de liefde in de Theaterboerderij

Assen

Zangduo Hertz bestaat uit Mariken van Spronsen - piano en zang, tevens schrijver van prachtige liedjes en Liesbeth Korpershoek - zang en viool. Het duo brengt een ode aan de liefde in Theaterboerderij Ekehaar.

Beide zangeressen volgden een conservatoriumopleiding. Mariken is, naast musicus en muziekdocente ook beeldend-kunstenares. Liesbeth geeft zang- en stemtechnieklessen en is logopedist. Samen zingen ze Nederlandstalige liedjes die worden begeleidt door de piano en soms ook door de viool. Mariken van Spronsen schrijft de muziek en de liedteksten en begeleidt ze op de piano. Naast het zingen speelt Liesbeth op de viool. Zaterdag 8 april in De Theaterboerderij in Ekehaar. Iedereen is van harte welkom. Het concert begint om 20.15 uur. Entree euro 12,50 per persoon. Kaarten reserveren via info@detheaterboerderij.nl, 0592-785423.

Auteur

Albert-Jan Garama