HVA Scholen Hockeytoernooi

Assen

Hockey Vereniging Assen (HVA) heeft woensdag 10 mei van 13.30 tot 17.30 uur een Scholen Hockeytoernooi voor basisschoolkinderen van groep 3 tot en met groep 8. Vorig jaar deden 282 kinderen mee aan het toernooi.

Kinderen van de groepen 3 tot en met 8 kunnen meedoen met het toernooi. Het maakt niet uit of je kunt hockeyen of niet. De aangemelde teams worden opgesplitst in twee groepen: de groepen 3 tot en met 5 spelen tegen elkaar en de groepen 6 tot en met 8 spelen tegen elkaar. Groepen 3 tot en met 5 spelen met een team van vier spelers (eventueel met 2 reservespelers). En groepen 6 tot en met 8 spelen met een team van zes spelers (eventueel met twee reservespelers). Teams kunnen zich tot 21 april opgeven via: rutgerdees@kpnmail.nl. Meer informatie over het Scholen Hockeytoernooi is te vinden op www.hockeyassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama