Kunstmarkt Westerbork

Assen

Voor het zevende achtereenvolgende jaar is op 2 juli, in de tuin van het voormalige Gemeentehuis aan de Hoofdstraat 16 te Westerbork, een kunstmarkt.

Stiefkieken

Vanwege het succes in voorgaande jaren heeft het bestuur van St. Zomeractiviteiten besloten dat de Kunstmarkt en het Stiefkieken, met een 40-tal levende standbeelden, gelijktijdig zal plaatsvinden in het centrum van het dorp. Stiefkieken is ook een vorm van kunst en beiden kunnen heel goed samengaan. De kunstmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Stiefkieken is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de kunstmarkt en ook beelden voor Stiefkieken kunnen zich nog aanmelden. Voor meer informatie over het kunstmarktgedeelte: maryno@concepts.nl of 0645042486. Info voor Stiefkieken: gwoldman@xs4all.nl of 0640138817.

Auteur

Albert-Jan Garama