Nijend24 met luisterconcert Anne-Lie Persson

Assen

Met haar band verovert Anne-Lie Person nu ook het Nederlandse theatercircuit. De titel The Wide Open verwijst naar een subliem uitzicht vanaf een bergkam tussen Zweden en Noorwegen.

Anne-Lie wordt geboren in Östersund Zweden. Al jong is ze geïnteresseerd in het maken van muziek. Speelt hobo en gaat vanaf de middelbare school zingen in bandjes. In 1992 komt ze naar Nederland waar ze gaat studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Als ze in 1999 afstudeert speelt ze al in talloze lokale bandjes in uiteenlopende genres. Vanaf 2000 tot midden 2003 speelt ze in verschillende grote shows in de Benelux en Duitsland van het evenementen kantoor: “Planet Event”.

Eigen band

Tegenwoordig is ze naast haar lesactiviteiten te zien met vocalgroup Treats en natuurlijk in haar eigen band. Verder heeft ze samen met Marco Kerver vbier jaar geleden de band “Stockholm Tivoli” opgericht. Naast meezingen op vele CD’s heeft ze nu 2 CD’s opgenomen onder haar eigen naam. Met uitsluitend eigen werk. Op 8 april speelt ze met haar band bij Nijend24 in Anderen. Aanvang 20.30 uur, entree euro 15. Reserveren en meer informatie www.nijend24.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama