ATV de Hertenkamp bestaat 125 jaar en viert feest

Assen

Tennisvereniging de Hertenkamp uit Assen bestaat op donderdag 6 april exact 125 jaar, een unieke gebeurtenis omdat ook de plek waar tennis wordt gespeeld nog steeds hetzelfde is.

Om 19:00 geeft Marco Out , de burgemeester van Assen, het startschot voor de formele opening van dit lustrum jaar als 5 na oudste tennis vereniging van Nederland. Ook opent Marco Out dan tevens ons volledig gerenoveerde en nu ook drempel vrije tennispark zodat ook mensen met een lichamelijke handicap of slechter ter been zijn het park nu zonder problemen kunnen betreden Speciaal voor deze laatste groep is er tevens een aparte personen lift aangeschaft die toegang geeft tot de 1e verdieping van het clubgebouw.

Activiteiten

Het hele jaar staat dan ook bol van extra activiteiten zoals extra open dagen op zaterdag 2 en 16 april , een join the club rolstoelclinic / open dag op zondagmiddag 14 mei door de Esther Vergeer foundation, het NK G tennis kampioenschap op zondag 2 juli, de Hertenkamp open in september en een lustrum speciale Bridge drive in november (ja, dat doen we ook) en nog vele andere gezellige en sportieve activiteiten gedurende het hele jaar. ATV de Hertenkamp, een club waar het hele jaar door goedkoop getennist kan worden en waar gezelligheid, recreatief en prestatief tennis voor iedereen voorop staat.

Auteur

Albert-Jan Garama