Deel uw foto’s met Gezinsblad

Assen

Bent u weleens op pad voor een wandeling in park of bos? Op fiets voor een mooie tocht door stad of land? Ziet u dan iets bijzonders, opmerkelijks of anders dat opvalt? Staat u langs het sportveld en ziet u net die ene beslissende actie aan komen? Of een verstild landschap in de verte, een detail dichtbij?

Bent u dan iemand die dan direct een smartphone of fotocamera in de aanslag heeft? En net dat ene moment weet vast te leggen? Wanneer u dan ook nog van plan bent de foto’s te delen met de lezers van de website van Gezinsblad, bent u bij deze uitgenodigd deze op te sturen naar gezinsblad@ndcmediagroep.nl. De redactie plaatst de foto's met naamsvermelding als een serie op de site. Noot: de redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen al dan niet te plaatsen, een en ander conform de redactieformule en richtlijnen Weekbladen NDC mediagroep. Foto's graag opsturen als JPG, maximaal 2 MB per foto.

Auteur

Albert-Jan Garama