Uitzendkoning Hooghalen bestaat twee jaar

Assen

In 2015 zijn Wiert Jan Klok (27) en Rolf Middelburg (30) gestart met hun uitzendbureau Uitzendkoning Hooghalen. Twee jaar later kijken we hoe het hen vergaat.

De tijd heeft bij de koning in Hooghalen niet stil gestaan. ,,We zijn destijds begonnen met een inventaris van een faillissementsveiling. We hadden onze eigen laptopjes mee en we zaten in een klein kantoortje in een loods." Inmiddels is er een verbouwing geweest en zijn er twee extra kantoorruimtes neergezet. Ook is het team sinds een jaar versterkt met Marten Ponne. Die met zijn eigen drive goed in de sfeer van Uitzendkoning past. Vanuit Hooghalen bedienen wij de provincie Drenthe van personeel. Onze hoofdmoot is met name het bemiddelen van personeel in de bouw, techniek en groen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hier ligt onze kracht. Wij zijn de gewone jongens uit de regio, maar we zijn ook ondernemers. Hierdoor is er snel een klik met de medewerker omdat je één van hen bent. Maar aan de andere kant spreek je ook de taal van de ondernemers.

Klantenbestand

In twee jaar tijd hebben wij in deze branches dan ook een mooi klantenbestand opgebouwd en al heel wat mensen aan een baan geholpen. Leuk feitje: onze allereerste medewerker is ook nog steeds bij ons in dienst. In de huidige markt zien we dat onze verschillende diensten door bedrijven gelijktijdig worden gebruikt. Aan de ene kant voorzien wij bedrijven van vakkrachten en ondersteunende medewerkers(uitzenden). Anderzijds merken we dat bedrijven ook in contact staan met geschikte kandidaten. Deze maken dan gebruik van onze payrolldienst. Hierbij heeft het bedrijf zelf zijn medewerker gevonden, maar wil graag wel dat stukje flexibiliteit houden en niet met de administratie opgescheept zitten. Met onze payrolldienst houden wij het betaalbaar voor iedereen. Zo weet de klant wat hij heeft en wat hij betaalt. Hebben wij je interesse gewekt? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen, enthousiaste mensen, handige jongens of meiden die werk zoeken in één van onze branches. Ook als je geen diploma’s of ervaring hebt ben je welkom. Wat wij verwachten van mensen is dat ze zich ook echt willen inzetten. In deze mensen zijn wij dan ook bereid om te investeren. Neem gerust een kijkje op www.uitzendkoning.nl of stuur een mailtje naar info@uitzendkoning.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama