Restaurant Xapoe bestaat tien jaar en viert feest

Assen

Restaurant Xapoe Assen bestaat in april tien jaar. Het feest is 7 april vanaf 17.00 uur. Xapoe, Indonesisch eten is inmiddels bekend onder de Assenaren als een plek waar je lekker en voor een betaalbare prijs kunt eten.

Daarnaast staat Xapoe bekend om het organiseren van allerlei activiteiten die een bijdrage leveren voor een betere wereld. Vanaf 7 april gaat Xapoe over op biologisch koken. Het streven is een Eko – keurmerk van 90 procent. Wie op 7 april bij Xapoe wil dineren, wordt verrast door de kok met een bijzonder biologisch tweegangen gerecht. Men kan een keuze maken; vlees, vegetarisch of veganistisch. Charles Goudsmit kijkt nog steeds trots om zich heen in zijn eigen zaak. ,,Dit restaurant was tien jaar geleden mijn droom, een dynamische plek voor ontmoeting, ontspanning, groei en verbinding, met de Indonesische keuken als het hart van de zaak."

Auteur

Albert-Jan Garama