Landelijke Modelspoordagen in Assen

Assen

De Landelijke Modelspoordagen waren afgelopen zaterdag en zondag in Assen. GGZ Drenthe gaf onderdak aan dit evenement. Bewegende of stilstaande miniaturen levensecht op schaal gebouwd en te bewonderen. In twee gymzalen midden op het terrein was tevens een expositie.

De modelspoordagen in Assen werden georganiseerd door modelspoorstichting Nproject. Martin Boogaard, organisator Nproject: ,,We hebben een mooie modelspoorhobby die ons veel plezier geeft. Onze stichting Nproject wilde deze hobby graag met zoveel mogelijk deelnemers en bezoekers delen. Daarom deze expositie voor iedereen die van modelspoorbanen en treintjes houdt. Voor jong en oud, voor buurtgenoot, medewerkers, cliënten en patiënten van GGZ Drenthe en andere geïnteresseerden. Heel mooi dat GGZ Drenthe ons deze gymzalen ter beschikking stelde." Nproject organiseerde de modelspoordagen samen met vrijwilligers. Lammert Aling maakte de foto's.

Auteur

Albert-Jan Garama