Bloemenwereld bij Warenhuis Vanderveen Assen

Assen

In 1980 opende Warenhuis Vanderveen de bloemenafdeling bij de entree Weiersloop, hartje Assen. Iedere dag zorgde bloemist Arend Snijder voor veilingverse bloemen.

Per 20 maart staat zijn achterneef Dennis Slotegraaf aan het roer van de bloemenafdeling. Zijn assortiment ‘Bloemenwereld’ is zeer geliefd, vanwege de hoge kwaliteit en scherpe prijzen. In februari 2004 is Dennis Slotegraaf begonnen aan het Hereplein in Groningen, in 2011 volgde de webshop bloemenwereld.nl, met bezorging in heel Nederland. In 2014 kwam daar de locatie aan de Bordewijklaan in Groningen bij. ‘Bloemenwereld’ bestaat uit een groot en divers assortiment bloemen, planten en accessoires en wordt aangeboden op het versplein van Warenhuis Vanderveen.

Auteur

Albert-Jan Garama