Toneelvereniging Spotlicht speelt twee voorstellingen

Assen

Toneelvereniging Spotlicht uit Zeijen speelt twee voorstellingen. De Goot (Ton Davids) en Drie correcte dames en een heer (Bart van Mulkom).

De Goot is een opvanghuis voor dak- en thuislozen. Rika is gewend met haar winkelwagentje de vuilnishopen af te schuimen, Eduard is een gesjeesde toneelspeler die aan de drank is. Jotie is een drugsverslaafde dichter in de spe. Wanda speelt de hoer. Voor hun wordt gezorgd door Toos en de vrijwilligster Pien. Het voortbestaan van pension de Goot wordt bedreigd door mevrouw Meerman en het bestemmingsplan van de gemeente. De ‘Drie correcte dames en een heer’ leiden het publiek op hilarische wijze naar en door de voorstelling ‘De Goot’. Ze voelen zich verheven boven ‘het volk’ dat afwijkt. Uiteraard hebben zij een mening, maar ze hebben wat meer moeite als er gevraagd wordt iets nuttigs bij te dragen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april in Zalencentrum Hingstman Zeijen. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De entree is 10 euro en reserveren kan via: toneelverenigingspotlicht@gmail.com of bel tussen 18.00 en 19.00 uur naar 0592 291631. Kaarten zijn ook te koop aan de zaal voor aanvang van de voorstellingen.

Auteur

Albert-Jan Garama