Maandelijkse Jamsessie New Café Image Assen

Assen

Na het success van de eerste jamsessie heeft New Café Image besloten dit maandelijks terug te laten keren. Elke laatste vrijdag van de maand is het podium open voor alle zangers en muzikanten in Assen

“Met z’n allen muziek maken en met z'n allen heerlijk van muziek genieten. Dat is wat wij willen creëren met de Jamsessie”, vertelt Carlijn Rhymer, uitbater van New Café Image. Eind februari organiseerde New Café Image voor de eerste keer een jamsessie en dat was meteen een groot succes. “Het ging onze verwachtingen ver te boven. Veel muzikanten en muziekliefhebbers wisten ons te vinden. Het was al snel goed vol en ook op het podium speelde de één na de ander. Verschillende stijlen hoorden we voorbij komen, van rock tot reggae, en dit is ook precies wat we voor ogen hadden. Iedere stijl is welkom en zo kan iedereen z'n eigen ding doen. Klassiek viool, Iers op de harp of lekkere blues, rock of metal op de gitaar. Alles kan!” De jam vindt vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand plaats. Elke jam wordt geopend door een band die van 21.00 tot 22.00 optreedt. “De volgende jam is op vrijdag 31 maart en we zijn trots te mogen vertellen dat rockcoverband SolidSix de jam zal openen."

Auteur

Albert-Jan Garama