Maak kennis met tennis bij 't Kyllot in Smilde

Assen

In Smilde is er vrijdag 31 maart tussen 16.00-21.00 uur de mogelijkheid om op de tennisbanen van ’t Kyllot kennis te maken met tennis.

De afgelopen maand hebben verschillende scholen in Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde en Kloosterveen schooltennis van tennisvereniging ’t Kyllot gevolgd. Voor deze kinderen, maar ook kinderen die geen schooltennis hebben gevolgd, is er de mogelijkheid om vrijdag 31 maart van 16.00-19.00 uur ook te komen tennis op de tennisbanen van ’t Kyllot.

Senioren

Maar ook senioren zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ’t Kyllot. Vanaf 19.00 uur begint de finaleavond van de dubbel3daagse waar de leden van ’t Kyllot aan mee doen. Zeker een leuk moment om de sfeer te proeven op ’t Kyllot. Tijdens deze kennismakingsdag kan je informatie krijgen over de speciale lidmaatschapsactie, de vereniging, tennislessen, wedstrijdjes etc. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf op één van de banen te tennissen (onder leiding van een trainer). Aanmelden is niet nodig, neem gerust een vriend(in) of familielid mee.

Auteur

Albert-Jan Garama