Kledingruilbeurs Beilen

Assen

Een kledingruilbeurs, dat is wat vier meiden uit Beilen wilden organiseren. Zij werden hierbij ondersteund door een jongerenwerker van Welzijnswerk Midden Drenthe.

Vrijdag 24 maart was het zover. Dames konden vooraf spullen inleveren. Zowel kleding, sieraden als schoenen werden meegenomen. Alle kleding werd gesorteerd en netjes opgehangen. Om 20.00 uur ging het ruilen van start. Er werd flink gepast en iedereen kon met mooie aanwin-sten weer naar huis.

Blij maken

Een ander blij maken met spullen die je zelf niet meer nodig bent, daar wordt iedereen toch blij van. De avond werd afgesloten met een korte bingo. Hiervoor waren diverse prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit Beilen. De bezoekers ontvingen een goodiebag en konden tevreden naar huis. Al met al een geslaagde avond die werd georgani-seerd in Jongerencentrum Chill-in. In het najaar zal er nogmaals een kledingruilbeurs worden opgezet.

Auteur

Albert-Jan Garama