Hondenspeeltuin Midden-Drenthe verhalenwedstrijd

Assen

Voor de derde keer schrijft de hondenspeeltuin in Beilen een wedstrijd uit. De hond uit het mooiste verhaal wordt blijvend geëerd met een Dog of Fame in de hondenspeeltuin.

Als mooie herinnering mag de baas een kleinere versie mee naar huis nemen. Het verhaal wordt op Facebook gezet en kan worden geliked. De winnaar wordt bepaald door het aantal Likes, de sponsor van de Dog of Fame en het bestuur van de hondenspeeltuin.

Liken

De verhalen kunnen worden ingeleverd tot 1 mei en Liken kan tot 1 juni. Op 1 juli wordt de winnaar bekend gemaakt. Het verhaal kan worden gemaild of in de brievenbus bij de hondenspeeltuin worden gedaan. Ook kan men hem inleveren aan de Prins Hendrikstraat 28 in Smilde. Zie ook www.hondenspeeltuinmiddendrenthe.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama