CS Vincent van Gogh verwelkomt vier bekende schrijvers

ASSEN

Op uitnodiging van de vakgroep Nederlands van CS Vincent van Gogh (locatie Lariks) kwamen afgelopen dinsdag maar liefst vier beroemde schrijvers over hun leven en werk vertellen. Kader Abdolah, Philip Huff, Abdelkader Benali en Bert Wagendorp.

De leerlingen van alle havo 4-klassen hadden zich goed voorbereid op de komst van de auteurs. Na een persoonlijk verhaal van de schrijvers konden de leerlingen vragen stellen. De leerlingen gaven aan erg onder de indruk te zijn van de schrijvers. Waar de ene auteur een zeer persoonlijk verhaal over inspiratie vertelde, ging de andere meer in op wat goede ingrediënten voor een boek zijn. Met de komst van de schrijvers op school hoopt de vakgroep het lezen onder scholieren te stimuleren.

Foto Mariska de Groot - Grotografie.


Auteur

Redacteur