Showdagen bij Toyota Dealer Gorter

Assen

Auto Gorter Assen is al ruim 60 jaar een begrip in Assen. Toyota Gorter Assen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd voor de klant klaar.

Tijdens de showdagen – 23, 24, 25 en 26 maart- heeft Auto Gorter Assen een voorjaarsshow. Iedereen is uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dit rasechte Asser autobedrijf. Ruim 100 occasions staan op vooraard en de nieuwste Toyota modellen staan klaar voor een proefrit. Toyota Gorter is al sinds jaar en dag officieel merk dealer van Toyota. Gorter is trots op het merk. Naast de mooie, stoere modellen en de onevenaarbare betrouwbaarheid staat Toyota voor duurzaamheid kwaliteit en betere omgeving voor ons allen. “Sterker: Toyota streeft naar ‘’zero emission’’ in 2050!”, vertelt vestigingsmanager Lars Noorman. “Dit betekent concreet dat wij zowel in het productieproces als in de uitstoot van de auto streven naar 0 emissie! Een betere wereld voor ons allen betekent dat Toyota ook haar kennis deelt met andere leveranciers. Ze geven de patenten vrij waardoor anderen de kans wordt geboden zichzelf te verbeteren op het gebied van milieu. Toyota streeft naar een duurzame wereld die beter is voor ons allemaal; een wereld waarin iedereen zichzelf verbetert. Streven naar een wereld die we door kunnen geven”. De kracht van Auto Gorter is dat we lokaal en kleinschalig zijn, we kennen onze klanten en de klant kent ons”. Bij Auto Gorter kan men voor alles terecht: schade, onderhoud, nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, lease en private lease. Auto Gorter heeft deskundige medewerkers die klaar staan om iedere klant een goed gevoel te geven als ze het autobedrijf bezoeken. Verkoopadviseurs zijn Stephan Timmer en Bert de Fockert. Ook voor APK- slechts €19.95- ben je van harte welkom, dit betreft alle merken en all-in! Tevens kan Auto Gorter je een messcherp lease- voorstel doen. Dit komt omdat Auto Gorter een eigen leasemaatschappij heeft: Mobiliteitslease Drenthe. Naast alle scherpe acties op nieuwe Toyota’s pakt Toyota Gorter nog eens flink extra uit tijdens de showdagen. Wie besluit tijdens de showdagen een auto aan te schaffen (nieuw of gebruikt) kan kiezen tussen 1 minuut gratis winkelen bij AH XL Triade of een AutoWas bon van Niels Auto was ter waarde van €350,- Ook krijgt iedere bezoeker een leuke attentie mee naar huis en kunnen klanten gratis gebruik maken van het lekkere buffet. Op 23, 24, 25 en 26 maart aan de industrieweg 40 te Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama