Jason Staal speelt 'daggedachten' in Podium Zuidhaege

Assen

Liedschrijver Jason Staal brengt 24 maart vanaf 20.00 uur een avondvullend programma met nieuwe liedjes afkomstig van zijn debuutalbum ‘Daggedachten’ in Podium Zuidhaege.

Jasons werk is te omschrijven als kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor The Beatles, Acda en de Munnik en The Beach Boys'. Jason Staal: “Dit programma is een idee dat er altijd al was, maar er nu ook eindelijk is. Of eigenlijk onderweg was. En onderweg is ook ergens. Of zoiets...” In dit muziekprogramma wordt Staal bijgestaan door cellist/ bassist Steven van Hoogdalem en drummer Levy IJtsma. Alle liedjes zijn afkomstig van het debuutalbum "Daggedachten", waarop enkel eigen werk te vinden is. Op het album is ook een aantal duetten met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans en Paul de Munnik te vinden. Entree euro 10.

Auteur

Albert-Jan Garama