Jubileumweekend 120 jaar Warenhuis Vanderveen

Assen

Warenhuis Vanderveen Assen bestaat dit jaar maar liefst 120 jaar. Om dit te vieren organiseert het warenhuis het hele jaar door diverse acties en activiteiten.

De aftrap van het jubileumjaar zal plaatsvinden in een feestweekend: zaterdag 25 en koopzondag 26 maart. Op 25 en 26 maart is er ontzettend veel te doen in het Asser warenhuis. Zo komt ‘fitgirl’ Fajah Lourens signeren bij boekenafdeling Bruna, organiseren studenten van het Drenthe College een grote lentemodeshow samen met de modeafdelingen en treden Vanderlinden en Jan Henk de Groot op bij de muziekafdeling. Op de begane grond is vanaf 25 maart een mini-expositie te bezichtigen met foto’s van de afgelopen 120 jaar. In de zomer zal deze expositie verder uitgebreid worden. Het complete programma van 120 jaar Vanderveen is terug te vinden op www.vanderveen.nl. Foto Leen Rombaut.

Auteur

Albert-Jan Garama