Asser Mannenkoor maakt van Potgrondconcert een Wensconcert

Assen

De 23-ste potgrondactie van het Asser Mannenkoor is bijna te einde; nog één zaterdag te gaan.

Maar ook dit jaar lijkt de actie weer succesvol te verlopen. Daarom trakteren de mannen van het koor de kopers van hun potgrond ook nu weer op het gratis toegankelijk Potgrondconcert. En dit jaar wordt het een heel bijzonder concert. Het publiek mag namelijk zelf het programma samenstellen. Er kan een keuze worden gemaakt uit het brede repertoire van het koor. Van traditionele mannenkoorzang tot opera en operette, musical en eigentijdse nummers. En omdat de mannen sinds vorig seizoen repeteren in Buurthuis De Schulp (aan de Buizerdstraat in Assen-Oost), wordt ook dit Potgrond-Wens-Concert in deze locatie opgevoerd. Het concert is op donderdag 23 maart en de aanvang is 20.00 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama