Open dag bij Service Apotheek Themmen Assen

Assen

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Service Apotheek Themmen? Dit is uw kans! Kom langs op zaterdag 18 maart van 12 uur tot 15 uur in onze apotheek aan de Nobellaan 247 te Assen.

Koffie, thee en iets lekkers staan voor u klaar! Aanmelden is niet nodig. U krijgt bijvoorbeeld een rondleiding en een kijkje achter de schermen. Interessant én leuk! ,,We organiseren een rondleiding door onze apotheek, vertellen u alles over onze diensten als herhaalservice, medicatiesynchronisatie en bezorgservice. Ook vertellen we over de nieuwste Service Apotheek-app. Bovendien ontvangt u op deze dag extra korting op ons huidverzorgingsassortiment van Vichy." ,,Natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten, voor hen is er een kleurwedstrijd. Ook kunnen de kinderen zelf een zalfje maken en in een tube doen terwijl de volwassenen uitleg krijgen over hoe een recept verwerkt wordt en hoe het klaarmaken van de medicatierol in zijn werk gaat. De volwassenen kunnen deelnemen aan een prijsvraag, wie het juiste aantal capsules raadt dat in de pot zit, kan een leuke prijs winnen. Voor de eerste 150 bezoekers van de open dag ligt er leuke attentie klaar." ,,En verder… Kunt u van een van onze assistenten een gratis huidadvies op maat krijgen! Kunt u bij ons terecht voor een gratis cholesterol- en/of bloedsuikermeting!" ,,Tijdens de open dag is er genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen. Heeft u specifieke vragen over uw medicijnen, hulpmiddelen of over andere onderwerpen betreffende uw gezondheid? Dan maakt Apotheek Themmen graag een afspraak met u om deze te beantwoorden. In verband met uw privacy zullen deze vragen niet altijd tijdens de open dag beantwoord kunnen worden." Apotheek Themmen Nobellaan 247, telefoon 0592-357288.

Auteur

Albert-Jan Garama