Jubileum Juf Christa Maria in Campisschool

ASSEN

Juf Christa van Maria in Campisschool Assen is onlangs in het zonnetje gezet omdat zij 25 jaar werkzaam is in het basisonderwijs.

Juf Christa werkt niet alleen 25 jaar in het onderwijs, maar zij doet dit ook al 25 jaar binnen dezelfde stichting Primenius. Op dit moment is zij vijf jaar werkzaam als directeur op de Maria in Campisschool en daarnaast werkt zij als meerschools directeur op de Mariaschool in Eelde en de Vredeveldschool in Assen. Alle kinderen hebben haar deze dag verrast met een mooie bloem. Zo heeft zij een kleurrijk boeket gekregen waarop de school staat binnen het onderwijs. Namelijk dat ieder kind zichzelf mag zijn, en de eigen ontwikkeing belangrijke aandacht krijgt. De leerlingen werden deze dag verrast met een speciaal programma. De leerlingen hadden een dans ingestudeerd samen met de vakdocent gym. De kinderen hebben deze aan het eind van de ochtend gepresenteerd aan juf Christa. Juf Christa die erg van dansen houdt heeft natuurlijk ook met de dansjes meegedaan.

Auteur

admin