Huisdier van de maand Dier all-in en Gezinsblad

Assen

Dier all-in en Gezinsblad hebben samen een maandelijkse actie om huisdier en baas eens in het zonnetje te zetten. Hoe werkt het? Heel eenvoudig.

Schrijf een stukje tekst met daarin de reden waarom het huisdier nu eens een keer een extraatje verdient. Stuur dit samen met een foto naar gezinsblad@dierallin.nl en maak kans op een verwencheque ter waarde van euro 25, te besteden bij Dier all-in. Tekst en foto worden in Gezinsblad gepubliceerd en tevens op de website en Facebook. Het team van Dier all-in maakt een random-selectie en kiest een keer per maand de prijswinnaar. Dier all-in Assen gevestigd aan de Kloekhorststraat is een professionele dierenspeciaalzaak met een trimsalondieetvoeding en deskundig voedingsadvies, met zesdaagse bezorging van aangekochte producten gratis aan huis. Dier all-in heeft regelmatig ludieke klantacties zoals bijvoorbeeld op 1 april de nationale kwispeldag. Voor info bel 0592-310942. Alvast een voorproefje op de nieuwe rubriek met Marlies en Bo, eigen foto.

Auteur

Albert-Jan Garama