GJ - 4 - Music: instore optreden Rich Wyman & Lisa Needham

Assen

Vrijdag 17 maart 15.00 uur geven Rich Wyman en zijn vrouw Lisa Needham een instore op de cd-afdeling van warenhuis Vanderveen! Ze doen nu in maart een korte tour die ze ook naar Assen brengt.

Afgelopen februari hebben zij een nieuw album opgenomen dat later dit jaar uit gaat komen! Nu hun kinderen de deur uit zijn is het weer wat makkelijker om samen live te spelen. Thuis in de USA doen ze dit al veel vaker, maar in het buitenland is dat nog steeds redelijk uniek te noemen. Rich Wyman is een vaste waarde als het om instores gaat op onze cd-afdeling. Altijd weet hij er weer wat speciaals van te maken, geïnspireerd door Billy Joel, Elton John, klassiek piano en Peter Gabriel ontwikkelde hij een eigen piano-stijl die als je hem gezien hebt nooit meer vergeet. Fraaie ballads worden afgewisseld met lekkere uptempo nummers vol energie en enthousiasme. Maar de sociale noot is nooit ver weg, de beste man is zeer bevlogen met het wel en wee van onze planeet. Met 10 albums heeft hij ok een schat aan songs geschreven. Achteloze passanten vangt Wyman met z’n aanstekelijke piano spel en ruwe stem vol emotie. Zelf heb ik deze man meer dan 140 keer live zien optreden in ons land, Ierland, Duitsland en zelfs de USA. In april 2002 maakte hij veel indruk bij Barend en van dorp toen hij daar het prachtige “Sing to me angel” zong. Maar het is nu 2017, tijd voor een update! Graag zou ik hem persoonlijk introduceren bij DWDD of Late night, want dat gunnen we deze man als geen ander. Een grand piano voor in de winkel heb ik niet kunnen regelen, maar dat het genieten wordt staat buiten kijf! Dus komt allen op vrijdagmiddag 17 maart want het wordt tof! Gert Jan Gjaltema Gert Jan Gjaltema verzorgt wekelijks een recensie of concertverslag voor Gezinsblad, hij is als muziekliefhebber werkzaam op de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen in Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama