Open Kick-off tennistoernooi Rolde

Assen

In Rolde wordt van 27 maart tot en met 2 april 2017 voor de zevende maal het “Open Kick-off toernooi” gehouden. De organisatie van dit open tennistoernooi in het enkelspel is in handen van Tennisvereniging Rolde.

Het toernooi is in Rolde de opening van het nieuwe tennisseizoen 2017. Het is een prima start voor alle tennissers die vanaf 6 april in de KNLTB competitie gaan spelen, maar ook voor recreanten die zo een (nieuwe) start willen maken met het tennis zomerseizoen. ‘Open’ houdt dus in dat iedereen ook de leden van andere tennisverenigingen in de regio aan dit toernooi mee kunnen doen. Het gaat om een actueel rating toernooi vanaf speelsterkte 3. Deelnemers kunnen zich voor één categorie inschrijven. Er wordt in poules gespeeld en de organisatie streeft naar een poule-grootte van minimaal 4 spelers. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen beschikbaar. De wedstrijden worden iedere avond vanaf 19.00 uur gespeeld en in het weekend vanaf 9.30 uur. Leden van een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging kunnen zich tot en met zondag 19 maart 2017 aanmelden via www.toernooi.nl ook te benaderen via www.tvrolde.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama