Emmaschool Assen krijg rondleiding bij tentoonstelling CITY WALK

Assen

Drie groepen van de Emmaschool Assen krijgen 15 maart van 9.00 tot 12.00 uur een uitgebreide rondleiding bij de tentoonstelling CITY WALK in De Nieuwe Kolk in Assen.

De rondleiding wordt gegeven door de maker van de getoonde werken. Kunstenaar Rik van Iersel komt speciaal voor deze gelegenheid uit Eindhoven om met de leerlingen te praten over zijn werk. Bovendien laat hij de kinderen werken aan een volgend project. Tekeningen van de kinderen zullen gebruikt worden in een volgend animatieproject. In dit project zullen muziek en beeldende kunst verbonden worden. Rik van Iersel is naast bekend beeldend kunstenaar met exposities over de hele wereld ook leider van het Beukorkest uit Eindhoven. In die laatste hoedanigheid speelt hij regelmatig met zeer getalenteerde muzikanten als Kyteman, mensen uit de Urban Dance Squad, Johnny Dowd, Blixa Bargeld etc. Een uitgelezen kans dus voor de leerlingen van de Emmaschool om kennis te maken met een unieke kunstenaar.

Auteur

Albert-Jan Garama