Competitiewedstrijd De Valken Westerbork

Assen

Afgelopen zaterdag 11 maart vond het 4de deel van de D1 competitiewedstrijd plaats in Meppel. In deze competitie is‘Zwemvereniging De Valken’ geëindigd op de zesde plaats

Er werden PR’s gezwommen door: Meike Eggink, Jan Hamstra, Minze Hamstra, Ilse v.d. Heuvel, Manon Hofman, Sem Lantes, Jamilia Lieffeing, Rens Meijberg, Nina Muller, Marieke Reuvekamp, Julia Spierenburg, Leonique Spierenburg, Alex Stevens 100 %, Claudia Striethoult, Rogier Timmer, Arita Tolman, Arjan Vaatstra, Hanneke Vaatstra, Romy Visscher, Marlies Vrieling, Marjolein Wolbers. Hierbij grote tijdsverbeteringen voor Rogier Timmer op de 100 m. schoolslag met 113% en Marieke Reuvekamp op de 200 m. vrije slag met 119%, Rens Meijberg op de 100 m. rugslag 120% en Manon Hofman op de 100 m. rugslag 121%

Auteur

Albert-Jan Garama