Programma Boet’n Pop Rolde is rond

Assen

Het programma voor de tweede editie van Boet’n Pop in Rolde is rond. De organisatoren zijn er weer in geslaagd een mooi, gevarieerd programma samen te stellen.

De nadruk ligt bij Boet’n Pop op (pop)muziek uit de periode 1960 – 1990. In het programma voor 2017 is bewust rekening gehouden met ieder decennium uit deze periode. Met de gecontracteerde bands is een aantrekkelijke line-up samengesteld die een breed publiek zal aanspreken. Bij het samenstellen van het programma is wederom de samenwerking gezocht met goede lokale en regionale bands, dat is gelukt. Voor meer informatie over de volledige line-up kan men terecht op de Facebookpagina van Boet’n Pop of op de website van de Rolder Activiteiten Stichting www.ras-rolde.nl. De tweede editie van dit mooie muziekfestival vindt plaats op zaterdag 8 juli 2017 tussen 16.00 – 01.00 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama