Winkeliers actief in Kloosterveste Assen

ASSEN

De Super Saturdays, georganiseerd namens de winkeliersvereniging, hebben inmiddels bij veel bewoners op de eerste zaterdag van de maand al een vaste plek in de agenda. Tussen 10.00 en 17.00 uur is er een markt met activiteiten in Winkelcentrum Kloosterveste. Op het programma van april tot en met juni staan onderstaande activiteiten en acties. Voorjaar in de Veste, zaterdag 1 april. Bekijk en aai één van de 50 dieren in de kinderboerderij op het Vesteplein, knutsel je eigen boerderij en kom spelen op het springkussen. Met de ‘Bon in de ton actie’ maakt men kans op leuke prijzen.

Circus in de Veste, zaterdag 6 mei. Op deze dag kunnen kinderen zich laten schminken, kunnen ze spelen en straatartiesten ontmoeten. In de middag geeft jeugdcircus Bombari een spetterende voorstelling op het Vesteplein! Daarna kunnen kinderen gratis meedoen aan een circusworkshop, met slotoptreden. Kids2Play Indianen, zaterdag 3 juni. Spelen en meedoen aan verschillende activiteiten rondom het thema Indianen’. Kinderen kunnen zich verkleden en laten schminken, ze kunnen knutselen, springen op een springkussen en nog veel meer. Natuurlijk is er ook iets lekkers voor alle bezoekers. Crea Dag, zaterdag 1 juli. Jong en oud is uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende creatieve activiteiten en workshops.

De Super Saturday activiteiten worden het gehele jaar kosteloos aangeboden door de winkeliersvereniging die hiermee de relatie met de inwoners van Kloosterveen wil versterken.


Auteur

Redacteur