Budget Support Assen is Sociale Winkel

Assen

Na maanden van voorbereidingen en hard werken is de weggeefwinkel van stichting Budget Support Assen getransformeerd tot een Sociale Winkel.

Voor lage prijzen wordt er kleding en allerlei andere artikelen verkocht. De opbrengst hiervan investeren we in de aankoop van voedsel voor mensen in financiële moeilijkheden. We worden geen concurrent van de voedselbank maar een aanvulling. En in deze opzet zijn wij een unieke aanwinst voor Assen en omgeving. Dit heugelijke feit mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Vandaar deze uitnodiging om een kijkje te nemen in de vernieuwde Sociale Winkel onder het genot van een hapje en een drankje op zaterdag 4 maart van 14.30 tot 16.00 uur aan de A.H.G. Fokkerstraat 24. De organisatie: ,,Mocht u iets mee willen nemen dan waarderen wij alles in de vorm van voedsel, zodat de nieuwe schappen nog meer gevuld kunnen worden."

Auteur

Albert-Jan Garama