Concert Bij Nacht en Ontij

Assen

Scheepskoor Bij Nacht en Ontij uit Assen geet 23 maart samen met het Ural Kosaken Chor uit Rösrath een optreden in de Jozefkerk aan het Kerkplein te Assen.

Het Ural Kosaken Chor, opgericht in 1924 te Parijs door Andrej Scholuch, maakt elke twee jaar een Europa tournee. Het scheepskoor is er in geslaagd het Kosaken Chor naar Assen te halen op hun doorreis naar Berlijn.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Scheepskoor onder leiding van Marinus Scholten een Russisch georiënteerd programma ingestudeerd. Maar ook een aantal bestsellers uit hun bestaande programma zullen zij ten gehore brengen.

Aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur. Toegangskaarten in de voorverkoop euro 16 en ‘s avonds aan de kassa euro 21. De toegangskaarten kunnen besteld worden via de email: bnoassen@gmail.com of bij het VVVAssen, Marktstraat 8-10 in Assen.


Auteur

Redacteur