Interzorg Wijkzorg met nieuw steunpunt in Rolde

ROLDE

Om haar huidige en toekomstige cliënten nog beter te kunnen ondersteunen en zichtbaarder en toegankelijk te zijn in de wijk, opent Interzorg Wijkzorg op maandag 6 maart een steunpunt aan de Grolloërstraat 4 in Rolde.

Inteerzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Niet alleen op locaties, maar juist ook bij de mensen thuis. Interzorg Wijkzorg maakt het mogelijk dat mensen zo lang als mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Het wijkteam is deskundig en ervaren op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging en nachtzorg. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Om nog zichtbaarder en toegankelijker te zijn, opent Interzorg de komende maanden diverse steunpunten in verzorgingsgebied. De eerste is het steunpunt in Rolde, midden in het centrum aan de Grolloërstraat 4. Iedere maandag, dinsdag en donderdag - van 10.00 tot 12.00 uur - is iedereen uit Rolde en omgeving van harte welkom in dit steunpunt. De wijkverpleegkundige is dan aanwezig om antwoord te geven op alle vragen over (ouderen) zorg bij u thuis. Komt u liever op een ander moment langs? Bel dan de wijkverpleegkundige in Rolde op 06 – 12 53 67 17 voor het maken van een afspraak op een moment dat het u schikt.

Nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe steunpunt en wat wij u er allemaal kunnen bieden? Kom dan naar de opening op 6 maart aanstaande, van 15.00 tot 18.00 uur, en maak onder andere kennis met onze wijkverpleegkundige Karin Wools. De officiële opening zal rond 17.00 uur worden verricht. Hierbij zijn ook de heer A. Dijkstra, wethouder, de heer P. Flap, beleidsmedewerker, beiden van de gemeente Aa en Hunze en Astrid-Odile de Visser, Raad van Bestuur Interzorg aanwezig.


Auteur

Redacteur