Een kwaliteitsmachine voor elke tuinklus

ASSEN

Dit is voor Dirk Schoon geen loze kreet. Het leveren van kwaliteit wordt door hem serieus genomen.

En wie denkt dat kwaliteit per definitie duur moet zijn, heeft het mis. De merken die Schoon levert hebben elk een complete lijn maaimachines van eenvoudige ‘instapmodellen’ tot zwaardere, professionele apparaten. Hoe gevarieerd ook, Schoon levert uitsluitend machines waar hij zelf 100% achter staat.

De service en het onderhoud van de geleverde machines gebeurt in de eigen werkplaats. Hier zijn trouwens gazonmaaiers en tuinmachines van alle merken welkom. Het moet al gek zijn als de monteurs van Schoon het niet repareren kunnen.

Schoon is weer klaar voor het nieuwe maaiseizoen. De diverse soorten maaiers staan weer uitgestald: loopmaaiers met elektrische of benzinemotor, zelfrijdende modellen met of zonder elektrische start. Ook zitmaaiers zijn in veel soorten en maten leverbaar. Kort gezegd: Schoon levert voor elk gazon een kwaliteitsmachine.

Een overzicht is te vinden op www.schoonassen.nl.


Auteur

Redacteur