De Koning Keukens: en de winnaar is…

Assen

,,Oh, ik kan het haast niet geloven”, roept Helma Weitering enthousiast. Ze heeft net een keuken van euro 7500 gewonnen. ,,Mijn man zei onderweg hier naartoe al: Vandaag gaan wij een keuken winnen.”

En manlief bleek gelijk te krijgen. Helma is een van de vijfentwintighonderd deelnemers aan de Facebookactie van De Koning Keukens in Assen. ,,De actie is een groot succes”, vertellen eigenaren Michael de Vet en zijn neef Geoffrey Niks. ,,Ruim 2500 mensen hebben de actie gedeeld en maakten kans op een keuken inclusief montage ter waarde van 7500,-. Van alle deelnemers zijn uiteindelijk 75 finalisten gekozen.” De finalisten waren allemaal uitgenodigd om de verloting bij te wonen in de winkel. Simone FM zond de verloting live uit op de radio en bracht de sfeer erin. Ze kregen de deelnemers zelfs zover om een polonaise door de winkel lopen. Toch bleef de spanning voelbaar. De kans op een gratis keuken was nog nooit zo groot geweest. Afgewisseld door muziek werden de tien prijswinnaar bekend gemaakt. Naast de keuken werden nog meer prijzen verloot zoals een magnetron, een pannenset en ook nog een waardebon van euro 1500, maar de grote prijs was natuurlijk de gratis keuken. ,,Wij hadden al besloten om een nieuwe keuken te kopen en wilden hem ook graag bij De Koning Keuken kopen”, vertelt de dolgelukkige winnares na afloop. ,,Binnenkort komen we weer om de keuken samen te stellen.”

Auteur

Albert-Jan Garama