Dartdemo in Het Stadshuys Assen

Assen

De Lakeside Legends Ted “The Count” Hankey en Andy “The Viking” Fordham komen naar Assen.

Op woensdag 22 februari wordt Het Stadshuys in Assen omgetoverd tot ‘Little Lakeside Country Club’ en vindt er een fantastische demo plaats door deze levende legendes. Om nog even in de sfeer van het Dutch Open Darts te blijven geven Ted Hankey en Andy Fordham een demo, uiteraard begeleid door een mastercaller. Zo beleef je de sfeer van dichtbij, én krijg je absoluut de mogelijkheid om met deze heren op de foto te gaan en een handtekening te bemachtigen. Maar dat is nog niet alles… Middels een verloting (lootjes zijn op de avond zelf te koop voor €1,00 per stuk) maak je kans om een leg te mogen spelen tegen één van deze giganten van de British Darts Organisation. Het Stadshuys, Zuidenveld 133, boven Ballorig, is geopend vanaf 18.30. De demo begint om 19.30. De entree is euro 7,50 pp. Tickets in de voorverkoop zijn te bestellen via stadshuysdartdemo@gmail.com.

Auteur

Albert-Jan Garama