Boekenfest’17 in De Nieuwe Kolk Assen

ASSEN

Onlangs onthulde DNK-directeur Hanneke Bruggeman, samen met Andrea van Gemst van Univé, een banier met daarop de gezichten van de bekende schrijvers die op het BoekenFEST’17 zullen verschijnen. Op 11 maart aanstaande viert DNK dit festival bomvol schrijvers, optredens en muziek.

In De Nieuwe Kolk kunnen bezoekers genieten van de diversiteit van die de Nederlandse literatuur te bieden heeft. Het thema van de Boekenweek is Verboden vruchten waarbij verleiding centraal staat.

Er worden deze avond optredens verzorgd door schrijvers Arthur Japin, Peter Buwalda, Heleen van Royen, Maarten Spanjer, Marjan Berk, Marcel Möring en vele anderen. Bij het optreden van Marcel Möring is er speciale aandacht voor het honderdjarige bestaan van de Asser bibliotheek. Naast deze optredens kunnen de bezoekers op blind date met de aanwezige personalities in een speciaal daarvoor bestemde kleedkamer. Abdelkader Benali en Saida Nadi Benali brengen het meest heerlijke uit de literatuur tijdens een literaire kookles en er wordt een live-uitzending van Kolkende Taal Late Night uitgezonden.

Kijk voor het programma en tickets op bibliotheekassen.nl/boekenfest.


Auteur

Redacteur