Fantasiedieren bij Theater Trots

OUDEMOLEN

Theater Trots en AtelierHilja organiseren een kindermiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Op donderdag 23 februari van 13.30 uur tot 16.30 uur is er volop creativiteit aan de Hoofdweg 105 in Oudemolen.

Deelnemers gaan bezig met het maken en spelen van fantasiedieren. Hoe ziet een fantasiedier eruit? Hoe beweegt hij? Wat voor geluid maakt hij? Het is jouw dier, dus jij mag het beslissen. En wij gaan jou daarbij helpen! Hilja gaat je helpen met het bedenken en maken van je fantasiedier. Karin en de acteurs van Theater Trots gaan met je aan de slag om te kijken hoe het dier beweegt, contact maakt en wat voor geluid het maakt. Aan het eind van de middag mogen je ouders komen kijken naar het toneelstukje wat we ervan gemaakt hebben!

Aanmelden bij info@theatertots.nl of bel naar 06-53911694/ 06-57445504. De kosten bedragen euro 10 per kind.


Auteur

Redacteur